Skiftesvägen 2D

Malmö Karta & restider

1 775 000 kr
TomtTomt

Pile By! Nära Klagshamn, nära Tygelsjö, nära Malmö, nära havet! Inled detta år med att planera ditt drömhus. Allt börjar med tomten. I Pile By finns tomten du har letat efter! Här finns en skafttomt på hela 1064 kvm att bygga på - i en idyllisk byabebyggelse med direkt närhet till havet. Bullerbykänslan är påtaglig och ändå är det en oväntat central idyll - med 10 min till Yttre Ringleden och 20 min till centrala Malmö. Med cykel tar det 30 min till Hyllie/Emporia.

Här tar barnen skolbussen till Tygelsjö (årskullar 1-9). I Pile by finns många barnfamiljer, Köpenhamnspendlare och de som de söker ett fridfullt boende på ett mycket behändigt avstånd från stan.

På den stora tomten växer olika trädsorter, bärbuskar, ängsblommor m.m. Det finns även en modernt uppbyggd damm att anpassa ett hus runt eller att riva ned för en annan lösning - valet är ditt och tillståndet att lägga igen den finns redan på plats. Ett tehus byggt 2005 reser sig högt över tomten och vetter mot väst. Tehuset har kopplade fönster med karmar av teak, sedumtak och vilar på betongpelare. Ett positivt besked har lämnats för byggnation av enplans- och 1-½ planshus på tomten. Viktiga förarbeten som beskärning av tomtens växtlighet, framtagande av nybyggnadskarta, rivningslov för dammen samt offerter för el och va-anslutning är redan genomförda. Tomten är gråmarkerad på höjdbilderna.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 064 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skiftesvägen 2D och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 775 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 420
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 45 dagar sedan, den 6 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips