Basvägen 2

Mariannelund, Eksjö Se på karta

295 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 070 m²

TILLFÄLLE - RENOVERINGSCHANS!

Äntligen en större fastighet till salu på central adress i Mariannelund där stora möjligheter ges för en kreativ köpare. Tyvärr så har boningshusen idag stora renoveringsbehov pga av dålig skötsel/förfall under åren samt även brand i det mindre huset. Dock så finns gott om potential och möjligheter för den händiga. Tomten är plan och lättskött samt även avstyckningsbar.

Fastigheten ligger med närhet till Mariannelunds centrum med mataffär, vårdcentral, restauranger, skolor/förskolor och idrottsanläggningar.Naturen som omger Mariannelund är även varierande. Här erbjuds en underbar kombination av skog, sjöar och öppna landskap. Ett flertal sjöar i närheten erbjuder både bad och fiske. En ytterligare positiv faktor är självklart även närheten till större städer som Vimmerby, Hultsfred samt Eksjö med dess historiska/välbevarade stadskärna med små mysiga gränder, butiker och omtyckta caféer.

Notera dock att det är mycket stora renoveringar som krävs och på grund av detta har ej interiörbilder fotograferats. För mer utförlig information var vänlig och kontakta ansvarig fastighetsmäklare på tel 070-5255685.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö