Kommande

Molnbyvägen 2 - (Tomt C)

Molnby, Vallentuna Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 850 m²
Kommande

Drömmer du om avslappnade dagar med slående utsikt över skog och natur? Nu har du möjlighet att köpa denna avstyckade tomt och bygga ditt drömboende! Förhandsbesked finns för att bygga enbostadshus på tomten. Då fastigheten ligger utanför detaljplanerat område finns det ingen bestämning för det kommande husets storlek. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör, vilket öppnar upp för många alternativa hustyper.

Molnby är ett lantligt område beläget strax norr om Vallentuna tätort. Knappt 4 km bort ligger Centrum med ett generöst utbud av diverse faciliteter såsom mataffärer, restauranger, systembolag, träningscenter etc. Flertalet förskolor och skolor. Roslagsbanan till Stockholm östra på 30 minuter och buss till Danderyds sjukhus på 30 minuter. Andra smidigare resvägar till Arlanda, Upplands Väsby, Norrtälje och Kista. Precis utanför tomten finns Molnbyvägen busstation. Närmsta tågstation från tomten är Molnby station med direkttåg in till Stockholm.

Det blir enskilt avlopp och enskild brunn på fastighet. En tomt i anslutning till fastigheten har provborrats med goda resultat, se sista sidan i dokument "Förhandsbesked".
Närmsta elanslutning finns vid väg i anslutning till tomten. Fiber finns vid vägen.

Fastigheten är ännu inte avstyckad hos lantmäteriet, men beslut kommer inom kort. Storleken på tomten kan därför komma att avskilja sig något från den storlek som marknadsförs i annonsen. Mer information kommer fyllas in i annonsen så snart avstyckningen är klar.

Kommunen har upp till max 10 veckor på sig att bevilja ett bygglov när samtliga handlingar är inskickade. Läs mer om bygglovsprocessen under delade dokument i annonsen.

Molnby - Här lever man i harmoni med naturen.
kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.