Kommande

Fågelstigen 9A

Mörtnäs, Värmdö Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
998 m²
Kommande

Ta chansen att förvärva denna byggklara tomt med toppläge i populära Mörtnäs! Tomten som ligger i ett högt och soligt sydvästläge med havsutsikt erbjuder goda förutsättningar för större byggnation. Arkitektritningar finns klara för ett hus om hela 310 kvm i tre plan. Du kan också ta tillfället i akt och bygga huset du alltid drömt om! Byggrätten tillåter 120 kvm byggyta med en max höjd på 7 meter (se bifogad planbestämmelse). Möjlighet till komplementbyggnad upp till 40 kvm och Attefallshus om 30 kvm. Tomten idag är lättskött och lummig med både inslag av naturtomt med skog och berg men också delvis plana ytor med gräsmatta. Här finns möjlighet att utforma och anpassa trädgårdsrummen efter dina egna önskemål och behov. I kvällssolen kan du njuta och blicka ut över havet medans solen går ner. Inte bara tomten är inbäddad i grönska utan det erbjuder även omgivningarna i Mörtnäs med fina promenadstråk och skärgården inpå knuten. Fastigheten är belägen på en lugn, enkelriktad gata perfekt för barnfamiljen som vill slippa en trafikerad väg. Ca 200 m bort ligger Västerviksparken där både våren firas in den 1:a maj och här anordnas även midsommarfirande. Här möjliggörs chansen att skapa ett unikt boende med maximal livskvalité!

Missa inte chansen att förverkliga din villadröm på en attraktiv adress i Mörtnäs med närhet till vatten, natur och goda kommunikationer! För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Mörtnäs är ett av Värmdös mest familjära och populära områden, mest tack vare sitt praktiska och centrala läge med närhet till alla vardagens behov för såväl vuxna som barn. Bland annat finner ni på nära avstånd både förskolor och skolor, Värmdö Köpcentrum med stort utbud, snabba kommunikationer in till stan, Värmdö golf, barnvänliga stränder med privat del vid Grisslinge havsbad samt det populära bageriet Systrarna Delselius, och såklart Stockholms skärgård runt knuten. Området har även en båtklubb med flera båtplatser där fastighetsägare har förtur till förmånliga priser. Med bil och buss tar ni er in till City på mindre än 30 minuter. Nu planeras även pendelbåt från Mörtnäs till Nybrokajen som förväntas vara klart 2023.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.