Nyproduktion

Murarbo 29

Murarbo, Sigtuna Se på karta

2 595 000 kr

2 395 000 kr +8%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
624 m²
Nyproduktion

Nu finns tomter i Murarbo Etapp 1 förvärva. Antingen kan välja att bygga det hus som det finns färdigt bygglov och startbesked på för ett förmånligt paketpris, eller välja att bygga ett annat hus med Mälarvillan. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp och markavjämning ingår i tomtpriserna. Tomterna har bygglov med startbesked klara.

Villa Cozy är ett välplanerat tvåplanshus hus på 94 kvm med stora vackra fönster, fina materialval och ljusinsläpp. Takhöjden på respektive våning är 2,70 m. I vardagsrummet kan du välja att ha öppet ända upp till nock, vilket ger en otroligt exklusiv känsla. Huset har 3-4 sovrum och 2 badrum. Denna hustyp finns det färdiga bygglov och startbesked på, på tomt 28-35.
Villa Spacious är planerat på samma smakfulla sätt, även den ett tvåplanshus med 2,70 i takhöjd på båda våningarna. Här har du 4-5 sovrum, och 2 badrum. Denna hustyp finns det färdiga bygglov och startbesked på, på tomterna 25 och 27.

Villa Mansion är det största huset i området på 138 kvm, på den största tomten. Detta hus är ett och ett halvt planshus. Denna hustyp finns det färdigt bygglov och startbesked på, på tomt 26.
Vill du ha en annan hustyp köper du en tomt (från 2 395 000 kr) där du kan välja ett bland Mälarvillans alternativ som fungerar med detaljplanen, alternativt rita ett eget tillsammans med Mälarvillan. Det du behöver känna till är att om du väljer ett annat hus så kommer huset att behöva följa Murarbo’s färger, fasad- och taktyp. Detta för att skapa ett harmoniskt uttryck i hela området. Snittstorleken på tomterna är 500 kvm.

Om du väljer det förutbestämda huset, med färdigt bygglov och startbesked, flyttar du in i ett nyckelfärdigt hus på totalentreprenad med Mälarvillan. Priserna är totalpriser där endast dina egna tillval utöver den höga grundstandarden tillkommer.

Bjurfors förmedlar tomten. Mäklarens försäkring omfattar således endast tomtavtalet. Entreprenaden på huset täcks av Mälarvillans ansvar, slutbesiktning och garantiåtaganden.

Mälarvillan kontaktperson: Björn Landström, telefon: 08-629 20 12

Läs mer om bostaden
Bjurfors Sigtuna/Märsta