Kommande

Baggensvägen 28B

Nacka Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
4 662 m²
Kommande

STYCKNINGSBAR TOMT - Sydöstra Boo är attraktivt att bo i – här finns havet, naturen och närheten till Stockholms innerstad. Nu blir en stor tomt (4 662 kvm) på populära Baggensvägen med fantastiskt läge och panoramautsikt över Baggensfjärden till salu. I den nya detaljplanen, som ligger för vidare prövning hos Nacka Tingsrätt, blir tomten styckningsbar.

Här bor du i ett naturskönt område i skärgården och har samtidigt nära in till city med bra busskommunikationer till Slussen. På promenadavstånd ligger populära Mjölkudden som erbjuder seglingsverksamhet i Boo SS regi och tennisbana. Och med cykeln når du områdets populära restaurang The Old Smokehouse på bara 15 minuter. Artipelag, på andra sidan Baggensfjärden, är alltid värt sitt besök. Hit tar du dig enklast med bil eller egen båt. Det är nära till förskolor, skolor, badplatser, båtplatser, Boovallen samt alla affärer och service i Orminge C. På vägen in mot city passerar du även Nacka Forum och Sickla köpkvarter med ett stort utbud av butiker och service.

Fastigheten ingår i projekt Mjölkudden-Gustavsviks gård. För all info om detaljplanen, se kommunens hemsida:

https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-boo/mjolkudden-gustavsviks-gard/#panel-startpage

BYGGRÄTT ENLIGT NYA DETALJPLANEN:
Friliggande bostadshus. Högst en huvudbyggnad per fastighet och högst två bostadslägenheter per huvudbyggnad. På fastighet större än 1200 m2 får huvudbyggnad uppföras med högsta nockhöjd om 8,5 meter. Största byggnadsarea är 11% av fastighetens landareal, dock högst 165 m2. Huvudbyggnad med högsta nockhöjd om 6,0 meter får uppta en byggnadsarea om högst 12,5% av fastighetens landareal, dock högst 180 m2. Största sammanlagda byggnadsarea för komplementbyggnader är 60 m2. Högsta nockhöjd för komplementbyggnad är 4,0 meter.

Välkommen med din intresseanmälan (via "INTRESSEANMÄLAN" på mäklarens sida), så blir du kontaktad när det blir dags för försäljning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Nacka

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.