Ängsvägen 4

Norrö, Österåker Karta & restider

3 350 000 kr
TomtTomt

Har du väntat på den rätta tomten till ditt drömhus? Nu har du tillfälle att förvärva en tomt på lugna och vackra Norrö med närhet till vatten och natur! Ängsvägen 4 är en sluttande tomt med högt och fint läge med vattnet som närmaste granne.
Norrö ligger strax innan Åkersberga på kulturhistorisk mark med stora grönområden, stall och närheten till Garnsviken med Åkers kanal. Området är mycket omtyckt av både barnfamiljer och äldre. Här på Norrö upplever du ett natur- och sjönära boende med bl.a kräftfiske och med absolut närhet till vattnet. Avskilt och lantligt läge med goda kommunikationer till Stockholm C.

Bygglov finns för en villa på ca 212 kvadratmeter i ett plan med källare/soutterrängplan. Bygglovshandlingar och ritningar för denna enfamiljsvilla med garage och carport finns under dokument. Detaljplanen tillåter en byggrätt om 120 kvadratmeter i byggyta med en maxhöjd om 4,5 m. Markarbete har utförts på tomten. Framdragning av el kostar enl E-on 27 625 kr. Fiber går att ansluta till, för en kostnad om ca 25 600 kr enl Österåkers stadsnät.

Kontakta mäklaren för mer information eller boka en visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 186 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ängsvägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 350 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 686
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 116 dagar sedan, den 27 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips