Annedalsvägen 3

Norrtälje Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
5 899 m²
Antal besök
3 741
Dagar på Hemnet
30

Drömläge bygga nytt på havsnära naturtomt med bilväg fram.

Söker du ett fritidsboende i vår fina skärgård med
* under 2 tim bilväg fram till boendet?
* gångväg till havet?
* klart med förhandsbesked bygglov?
* möjlighet välja egen husleverantör med precis den standard och funktionalitet och hållbarhet du värderar mest?
* stort markområde och bra avskildhet, men ändå både permanent och fritidshusbebyggelse omkring?
* livsmedelsaffär och bensinmack på kort bilavstånd?
* nyttja ditt fritidsboende året om?
* skogs/naturtomt?

Här där naturen är som finast, nere på Södra delen av Björkö, erbjuder vi dig just detta. Tomten är en av två nyligen styckade stora fina skogstomter. Skogen a´la John Bauer anda med avskilt och sjönära läge på endast ca 200 öster och 500 m väster om tomten, där närmast ligger den vindskyddade Skeppsmyraviken. Till närmaste ICA och bensinmack är det ca 10 min bilfärd och halvvägs på vägen dit passerar man en skola.

Båda tomterna har stora markarealer om ca 5000-6000 kvm och annonseras från 795 000 kr respektive 975 000 kr. Så det finns gott om yta att röra sig fritt på egen tomtmark. Skogsmarken består av en variation av höga och låga bergspartier samt flackare naturskog bestående av Ek, Tall, Gran, Björk och övrig lövskog. Fina möjliga infartsmöjligheter och val mellan att placera byggnader med höjdläge eller de lummigare flackare tomtytorna. Ena tomten (denna tomt) är tillräckligt stor för att kunna styckas i två.

Tomterna har styckats av från en lantbruksfastighet i Skeppsmyraviken. Lantbruksfastigheten är idag obebyggd men har fler avstyckningar som ligger på vägen ner mot havet nere i Skeppsmyraviken.

Härifrån är det smidigt att med egen båt ta sig både ut i Norrtälje skärgård med Arholma runt knuten och in till Norrtälje Hamn och Centrum är det båtvägen närmast.

Förhandsbesked om bygglov erhölls i juli 2020 och är giltigt i två år, så att du hinner i god tid skicka in ansökan om bygglov. Du har fritt att välja ditt boende med allt från nyckelfärdigt till egen vald designad lösning från vilken leverantör eller arkitekt du så önskar. Kanske vet du redan hur du vill ha det och har kontakterna för det eller kanske önskar du guide hjälp med förslag på leverantörer av alla slag? Oavsett vilket, så kan du realisera dina fritidshustankar här. Låt oss veta om du önskar guidning och tips, så hjälper vi dig med de kontakter och lösningar vi stött på under de 11 år vi arbetat som mäklare inom fritids och skärgårdsboende.

För nu när du har möjlighet välja från grunden och inte vara begränsad av gammal byggnation och teknik, så finns öppningen att passa på att nyttja det läget att få senast uppdaterad och innovativ teknik vad gäller energismarta och miljövänliga lösningar för värme, vatten, avlopp och ditt hus såklart.

I bildserien till annonsen har vi exemplifierat med en husleverantör vid namn GimmeShelter. De levererar hus som passar fint in i naturmiljön och de har stort miljötänk för både sig själva och de samarbetsleverantörer de har vad gäller annat såsom vatten, avlopp, energi osv. Så ta gärna titt på bilderna och om ni önskar deras hemsida för mer information. Se webbsida http://www.gimme-shelter.se/

GimmeShelter erbjuder nyckelfärdiga trähus som kan byggas i etapper, dvs du bygger den byggyta du vill starta med och kan därefter enkelt koppla ihop fler enheter allteftersom behov och ekonomi. Husen är framtagna för att smälta in i naturen och med minsta möjliga åverkan

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren