Annedalsvägen 5

Norrtälje Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
4 958 m²
Antal besök
4 946
Dagar på Hemnet
26

Fin möjlighet att skapa det fritids- eller permanentboende du önskar!

Inget begagnat att riva, ändra i och ta hänsyn till gammal teknik och förutsättningar för att utveckla. Här kan du helt enkelt bygga nytt och uppdaterat med den senaste byggtekniken och andra innovativa, energismarta och miljövänliga lösningar för värme, vatten, avlopp m.m.

Husförslag som passar fint in i naturmiljön är exempelvis GimmeShelter. Se webbsida http://www.gimme-shelter.se/

Nyckelfärdiga trähus som kan byggas i etapper, dvs du bygger den yta du vill starta med och kan därefter enkelt koppla ihop fler enheter allteftersom behov och ekonomi. Husen är framtagna för att smälta in i naturen och med minsta möjliga åverkan på marken. Se bilaga från husleverantören gällande priser för hus och grundläggning samt byggväg osv.

Förhandsbesked om bygglov erhölls i juli och gäller i två år för att söka slutligt bygglov med vald byggnation och anläggning.

Tomterna har ett fint avskilt läge i närheten av den vindskyddade Skeppsmyraviken. Det är stora markytor att uppföra byggnation på.

Här är det en underbart fin naturskog, med John Bauer känsla. En variation av höga och låga bergspartier samt flackare naturskog bestående av Ek, Tall, Gran, Björk och övrig lövskog. Fina möjliga infartsmöjligheter och val mellan att placera byggnader med höjdläge eller eller de lummigare flackare tomtytorna. Ena tomten är tillräckligt stor för att kunna styckas i två.

Tomterna har styckats av från en lantbruksfastighet i Skeppsmyraviken. Lantbruksfastigheten är idag obebyggd men har fler avstyckningar som ligger på vägen ner mot havet nere i Skeppsmyraviken.

Härifrån är det smidigt att med båt ta sig både ut i Norrtälje skärgård med bl.a mycket omtyckta Arholma samt in till Norrtälje Hamn och Centrum.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 27
    sep
    Sön 27 sep
    Välkommen boka tid hos mäklaren för visning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.