Törnäset 15

Öjesjön, Malung Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 605 m²

Längs vattenbrynet vid Öjesjön finner du Törnäset. Ett tomtområde utformat för naturnära permanent- och fritidsboenden med gemensam badstrand, båthamn och vacker utsikt över sjön.

Nu endast 3 lediga tomter kvar!

Med båt tar du dig runt Öjesjön - från Hånäset i väst, till Öje i öst. Längs rutten hinner du passera flertalet fiskeställen, grillplatser, badstränder och stugor. I Hånäset hittar du kolonin där det årligen anordnas midsommarfirande och i Öje kan du tanka och njuta av en god räkmacka på restaurang Vita älgens uteservering.

Under årets kallare dagar kan du ta skotern runt sjön och vidare längs de milslånga preparerade lederna som sträcker sig runt kommunen. För den som föredrar längdåkning gör sig sjön fin för skateåkning under frostiga morgnar då skaren bär. Malungs skidstadion, ca tio minuter från Törnäset, har mycket bra längdspår och vill man variera sin åkning är det bara 45 minuters bilresa till Kläppens skidanläggning med både längd- och utförsåkning.

Här kan du i lugn och ro utforma, bygga och njuta av din nya bostad. Helt anpassad efter dina önskemål och visioner. Tomterna är inte bundna till någon specifik husleverantör vilket ger dig ett brett utbud av möjligheter. Gällande detaljplan tillåter en byggnadsarea om 135 kvm för bostadshuset och utöver det ytterligare 75 kvm för uppförande av uthus, garage och gäststuga.

Följande tomter är kvar till försäljning i området: 5, 13 och 15. Kontakta mäklaren för priser samt storlek på dessa. Samtliga kvarvarande tomter får bebyggas med en våning, högsta tillåtna byggnadshöjd är 3,8 meter.

I tomtpriset ingår:
- belyst väg fram till tomtgräns
- samfällt vatten
- samfällt avlopp
- anslutning för el
- kanalisation för fiberoptiskt bredband (anslutningsavgift tillkommer)
- del i gemensamhetsanläggning för vägar, bad- och båtplats

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sälen