Kommande

Norrvägen 15

Örebro kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 693 m²
Kommande

Välkommen till denna tomt, perfekt belägen i det familjevänliga villaområdet i Garphyttan, endast 15 minuter från Örebro citykärna. Här möter du en tomt som erbjuder en unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett hem i ett familjevänligt område.

Tomtens yta sträcker sig över 1 693 kvm, vilket ger dig obegränsade möjligheter att skapa det perfekta huset för dig och din familj. För din bekvämlighet är fiber, el samt kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomten vilket gör framtida byggnation enkel och smidig.

För de som älskar sport och aktiviteter finns en närhet till en idrottsanläggning, perfekt för den aktiva familjen. Naturen är aldrig långt borta med Ånnaboda inom räckhåll, vilket erbjuder möjligheter till friluftsliv och rekreation. Matinköp och hämt-mat är inga problem här, med både Coop och pizzeria inom området. För de yngsta i familjen kommer ett nytt dagis att byggas inom kort, vilket gör detta till det ideala området för familjer med små barn. För övrigt finns även skola som för upp till årskurs 6.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om ett skräddarsytt hem i en trivsam och familjär miljö i Garphyttan. Med en stor tomt och närhet till både naturen och stadens bekvämligheter är detta verkligen en plats där du och din familj kan komma att trivas. Tveka inte att kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri idag för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Stefan Azar

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Stefan Azar, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0706660042

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.