Nyproduktion

Holmstugevägen 25, Hjorten 2

Örstig, Nyköping Se på karta

600 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 089 m²
Nyproduktion

Äntligen är det dags! Nu har du chansen att förvärva nya byggklara tomter från Nyköpings kommun. I Örstig släpps nu 49 stycken attraktiva tomter - skynda att anmäla ditt intresse!

Örstig är ett mycket naturskönt område nära skog och med närhet till havsbad och fantastiska omgivningar. Området har expanderat mycket de senaste åren och stora fina villaområden har byggts upp. Området är lugnt och barnvänligt vilket har medfört att det här bor många barnfamiljer.

Anmälan och försäljningsprocess:
1. Vid intresse skicka en intresseanmälan till [email protected] eller via vår hemsida, specificera vilken/vilka tomter du har intresse av. Vi kommer sedan maila dig en bekräftelse på intresseanmälan. Vi kommer löpande uppdatera varje objekt med information om hur många spekulanter som finns.
2. Den 24 februari påbörjar vi budgivningen på den tomt som har flest intresseanmälningar. Vi kommer inför budgivningen presentera budgivningsstart för respektive tomt. Se under dokument "Status intressenter och budgivning" på projektsidan. Anmälningstiden för tomterna fortlöper även efter den 24 februari för tomter där budgivningen inte är stängd.
3. Budgivning kommer att ske på en tomt i taget för respektive område. Vid start av budgivningen för din tomt behöver vi dokumentation på att finansiering är klar. Högsta budgivare får erbjudande om att köpa tomten. Om anmälan till budgivning skett ska du som spekulant också vara delaktig. Avslutningsdatum för budgivningen kommer att presenteras i dokumentet "Status intressenter och budgivning" på projektsidan.

Budgivare bör vara medvetna om att det kan tillkomma nya budgivare fram till att budgivningen är stängd. Se vidare information om status för din tomt under dokumentet "Status intressenter och budgivning".

Vi hjälper dig självklart med värdering av din nuvarande bostad.

Läs mer om bostaden
Våningen & Villan Nyköping