Djurgårdsvägen 17B

Österåker Karta & restider

TomtTomt

Här känner du lugnet när du blickar du ut från det höga läget över sjön. Kanske är det här du bygger ditt lusthus för att avnjuta utsikten med ett glas, en kopp, läsandes en bok eller bara umgås och ha trevligt med vännerna ute på besök. På den näst intill plana bergshällen bredvid, finns en plats som kan fungera perfekt för bygga det hus du ser framför dig i tankarna.

Tomten utgörs av en bergs- och naturtomt med entré/infart i samma nivå som anslutande vägen på ena sidan och med fritt högt läge ut mot sjön på den andra sidan. En tomt som erbjuder frihet från gräsklippning och klassiskt trädgårdsunderhåll, att helt enkelt bara se till att koppla av och njuta av platsen, utsikten och den fina naturen.

Not. Om söks även gräsytor för spel och lek, men ändå ett bra bergsparti att bygga hus på, då finns en till tomt i närheten, på adress Brännängsvägen 26, som säljs av samma ägare. Se bilderna.

Ett boende här ute ger livskvalitet av flera mått, här finns både lugnet och den fina naturen i samklang med bästa tänkbara närservice och kommunikationer. Ta en sväng till Coop, och inhandla frukosten eller kvällens grillmat. Kanske har du redan fiskat den själv i Saltsjön? Kanske tar ni en dagstur till närområdena och besöker andra öar och områden såsom Finnhamn, Husarö, Möja och Lådna?

På Ingmarsö och i närområdet finns nämligen det mesta man önskar sig av sin skärgårdsfastighet.

Ingmarsö är en levande ö med aktiviteter året om. Så förutom fin natur och många fina insjöar, finns är exempelvis en väldigt populär krog, en sjömack och en året-runt-öppen Coop livsmedelsaffär som är ombud för både post och systembolag. Man har förskola, skola upp till sjätte årsklass och förvärvsverksamheter såsom Varv, Taxi Stockholms växel, Plastfabrik etc.

Ön har bra utmärkta båtförbindelser med trafik hela året. Till Ingmarsö tar man sig antingen med egen båt, passbåt, Waxholms- eller Cinderellabåt.Väljer man att koppla av och avnjuta en färd med Waxholmsbåten mellan kobbar och skär på vägen ut från stan, kan man antingen anlända till Norra eller Södra Ingmarsö brygga, beroende på varifrån fastlandet du helst väljer åka ifrån.

Vill man ta sig ut med egen båt, då finns möjligheter söka båtplatser (hur snabbt erhålla plats kan variera från tillfälle till tillfälle) både i Södra och Norra hamnen samt några andra alternativ på andra platser. Platser att ha båt och bil på fastlandet kan vara Ljusterö från Ramsmora upp till Åsättra eller på Värmdölandet från Vindö, Siggesta Gästhamn (Eke båthamn), Lillsved etc. Hör med mäklaren om tips.

Väl på ön tar du dig fram på grusvägarna antingen via fot, cyklar, åker (flak)moppe eller fyrhjuling. På ön slingrar sig grusvägarna fint mellan ängar och blandad gammal som ny bebyggelse omkring och man möter alltid någon förbipasserande som antingen är på väg att antingen handla, äta god mat på restaurangen eller exempelvis ta sig mot Kålgårdsön etc.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 344 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar
Visningsinformation

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Djurgårdsvägen 17B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
650 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 211
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 9 dagar sedan, den 15 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips