Tillemoravägen 34E

Österåker Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 244 m²

Läge för nybyggnation? Nu finns äntligen chansen att skapa ditt drömboende, med närhet till havet och granne med naturen. Här erbjuds en rejäl skogstomt om 2244 kvm.

Tomten är belägen med ett högt läge på en lugn och lokal återvändsgata. Det höga läget gör att man fångar solen från morgon till kväll.

Fastigheten tillhör ett levande samhälle med både permanent- och fritidsboende. I närområdet finns fina strövområden, barnvänliga badplatser, gott om hästgårdar/stall med fina ridstråk samt möjlighet till båtplats i havet ca fem minuter bort. För den båtintresserade finns fördel med närhet till Dyviks Marina och snabb tillgång till hjärtat av Stockholm Skärgård. Ett par minuter med båten finns massor av fina bad- och utflyktsöar. Vägarna i området sköts av vägföreningen, www.boda-dyvik.se och plogas vintertid.

45 minuters bilfärd till Stockholm City och ca 15 minuters bilfräd till Åkersberga C. Busshållplats finns i närområdet. Buss 620 med gott om dagliga avgångar mot Åkersberga.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. Positivt förhandsbesked för villa upp till 150 markarea finns. Inget kommunalt VA finns eller är planerat i området. Det åligger köpare att ordna vatten & avlopp samt el-anslutning. Möjlighet till fiberanslutning kan finnas – fiber finns i direkt närområde. Tomtmarkeringar finns utsatta.

Tillemora är beläget vid den vackra kustremsan mellan Bammarboda och Björnhuvud strax norr om Åkersberga. Här bosätter sig fler och fler permanent och finner sann livskvalité.

Är ni intesserad av visning? Åk gärna och titta när det passar er eller boka tid med ansvarig mäklare för visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Kontakta mäklaren