Trossgränd 4

Österåkers kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1471 m²

Sällan skådat tillfälle. Havsnära tomt med högt läge bjuds nu ut till försäljning. Bygg ert drömhus en bit upp på tomten och njut här av ett fantastisk solläge och härlig havsutsikt. Totalt 1471 kvm lätt kuperad naturtomt. Möjlighet till båtplats via förening.

Fastigheten är belägen vid den vackra kustremsan mellan Bammarboda och Dyvik, strax norr om Åkersberga. Ett levande samhälle med både permanent- och fritidsboende. I närområdet finns fina strövområden, barnvänliga badplatser, gott om hästgårdar/stall med fina ridstråk samt direkt tillgång till egen båtplats i havet. För större båtar finns fördel med närhet till Dyviks Marina samt Nykvarns varv. Det fördelaktiga läget ger snabb tillgång till hjärtat av Stockholm Skärgård. Ett par minuter med båten finns massor av fina bad- och utflyktsöar.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger er möjlighet att utforma ert nya boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. I dagsläget står ett par enkla torp på fastigheten. Typ kod är 213 (småhusenhet). Det åligger köparen att se över förutsättningarna för- samt ordna med vatten & avlopp samt el-anslutning. Fiber finns framdraget till tomtgräns.
45 minuters bilfärd till Stockholm City och ca 15 minuters bilfräd till Åkersberga C. Busshållplats finns i närområdet. Buss 620 med gott om dagliga avgångar mot Åkersberga.

Åk gärna ut och titta på fastigheten när det passar er eller kontakta ansvarig mäklare för att boka tid visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Kontakta mäklaren

Pege Abrahamsson

HusmanHagberg Österåker
Mäklare Pege Abrahamsson, HusmanHagberg Österåker
0703068460