Skogstorpsvägen 13

Östersund Se på karta

1 200 000 kr

5 907 000 kr -80%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Nyproduktion 

Passa på, nu finns det endast 2 tomter kvar!! Nu har många familjer flyttat in på Mosebacken och fler är på gång. Detta nya villaområde vid Frösöns nordöstra strand som har närhet till centrum. Stora tomter med generös byggrätt. Denna tomt på den nedersta raden, har fri utsikt över Storsjön. I tomtpriset ingår vatten, avlopp, el och fiber. Del i samfällighet för vägar och belysning samt för båtplats.

Här står utsikten i fokus och här finns möjligheten att utforma sitt drömboende med närhet till allt du behöver för ett bekvämt familjeliv. Utgångspunkten är en arkitektur där vi tar tillvara utsikten som elegant harmonierar med naturen. Vår ambition är att i denna unika miljö skapa ett boende som präglas av kvalitet, design och balans mellan husets exteriöra och interiöra arkitektur.

Här bor man nära naturen och med många möjligheter till aktiviteter precis utanför dörren. I det natursköna området finns det gott om stigar för promenader, löpning, cykling och ridning. Eller varför inte unna sig en promenad längs stranden för att njuta av ljudet från Storsjöns vågor och lugnet i området.

En båt har sin givna plats vid detta fantastiska strandläge. Varje hus har via samfällighet tillgång till sin egna båtplats i den småbåtshamn som byggs vid områdets strand. Erforderlig årsavgift erläggs.

Eksjöhus bygger på tomterna 1-12 samt 22-25. Nu bara 2 tomter kvar!
Eksjöhus har alla kontakter med intressenter avseende visning av området, offerter till kunder och tecknande av entreprenadavtal. Svensk Fastighetsförmedlings roll är att marknadsföra projektet, främst på webben samt att skriva avtal på tomterna/fastigheterna. Några av tomterna ägs av Eksjöhus och några av exploatören för området.

Endast 2 st tomter kvar!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Östersund