Del av Stenängen 10, tomt 2 av 3

Östuna, Knivsta kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 000 m²
Driftkostnad
1 000 kr/år

Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Stenängen, Östuna Knivsta! Här kan du bygga med vackert, högt och lantligt läge med vidsträckt utsikt i vackra omgivningar i anslutning till skogsparti med utmärkt pendlarläge! Här bor man med ca 25 min från Uppsala och 15 min från Knivsta centrum med tågstation och all tänkbar service och skolor. Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta av landsbygdens lugn och ro.

Plan och lättbyggd tomt i mitten av de tre tomterna om planerade ca 2 000 kvm utanför detaljplanerat område vilket innebär en relativ god frihet när du planerar att bygga. Tomten är inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart!

Privat väg fram till tomten kommer finns färdig, som delas med de andra två tomterna som säljs parallellt.

Ladda ner förhandsbesked under dokument och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun och det uppländska landskapet. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten.

Fiber genom IP-Only finns i området och el finns i närheten av tomterna - anslutningsavgifter bekostas av köparen.

Förhandsbesked från kommunen finns för fastigheten. Se bilaga.

--- SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy - för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Stenängen! ---

Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina innevånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge intill väg 77 som leder till Knivsta och Uppsala via påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala.

Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se "Till Salu"-skylt och parkera på den nyanlagda vägen nedanför tomterna.

Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor!

Varmt välkomna att maila eller ringa för intresseanmälningar och ytterligare information!

Mvh

Andreas & Henrik

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Kontakta mäklaren

Henrik Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
Mäklare Henrik Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Visningstider

  • 21
    aug
    Sön 21 aug
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.