Djurseryd 24

På Landet - Vid Södra Nömmen, Nässjö kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 281 m²

I Djurseryd, precis intill Nömmen, kan du skapa ditt eget drömboende med given sjöutsikt! I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Nömmen kommer Landsbrovillan Fastigheter AB erbjuda två stycken tomter, Djurseryd 23 och 24.

Vid köp av tomten kommer ett entreprenadavtal med Landsbrovillan att upprättas. Minimum att köpa är ett stommonterat hus, och därefter är det bara fantasin, och självklart reglerna för byggnation inom området, som sätter gränserna för vilket hus ni väljer att bygga. Landsbrovillan gör helt kundanpassade stommonterade hus, anpassade efter er som kunders egna unika och personliga önskemål.
Landsbrovillan har nära samarbeten med lokala byggföretag och kommer därmed att kunna erbjuda en totalentreprenad i det fall det önskas.
Se och läs mer om Landsbrovillan och olika hustyper genom att följa länken till hemsidan.

För att göra det ännu enklare för er i ert val av hus har Landsbrovillan tagit fram interaktiva 3D-modeller av vissa av husen. Zooma eller snurra på modellen så kan ni se huset ur alla möjliga vinklar.
Eller välja att öppna modellen via er mobil och uppleva det som kallas AR - Augmented Reality, vilket är en teknik för att tillföra digitala element i den riktiga världen.
Följ instruktionen som finns i länkarna. Håll kameran mot en plats där ni vill placera huset. Därefter kan ni se hur huset ser ut på den platsen och till och med gå in i huset!

Tomterna gör sig fint för att bygga såväl permanentboende som fritidshus på. De generösa stolekarna på tomterna gör det också möjligt till komplementbyggnader såsom attefallshus och garage.

Vatten och avlopp samt elanslutning ombesörjs av köparen själv.

Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids- såväl permanentbostadsområde med hög standard. I det direkta närområdet finnas bland annat en lättillgänglig badplats och det kommer även finnas möjlighet till egen båtplats. Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter.

Från Djurseryd ner till Sandsjöfors är det knappa 3 km och närmsta förskola. Sandsjöfors Förskola är belägen mitt i Sandsjöfors med närhet till skog och natur. I Sandsjöfors hittar du också Sandsjöfors skola som är en liten skola på landet, med en stor skolgård i en vacker omgivning i östra delen av Nässjö kommun.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nässjö

Kontakta mäklaren

Jenny Karlson

Fastighetsbyrån Nässjö
Mäklare Jenny Karlson, Fastighetsbyrån Nässjö
070-650 79 00
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas