Del av Ramsdalen 1:9

Ramsdalen, Stenungsunds kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 520 m²

Nu har vi förmånen att erbjuda ett nybyggnadsprojekt tillsammans med Älvsbyhus i en lantlig och naturnära miljö en bit från stadens puls! Här får ni leva i en tyst oas med behagligt avstånd till allt som ni kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag.

Närhet till Dalens Hembygdsgård ca 1500meter. Där firas midsommar, nationaldagen samt allsång och hembygdsdagen årligen. Midsommarfirandet är allmänt känt och väldigt uppskattat, ligger längre in på samma grusväg.

Bohusleden passerar förbi och vidare in i Svartedalens naturreservat med sin storslagna natur och väldigt många sjöar. Här finns möjlighet till svampplockning och vandring.

Här ges ett förslag med villa Lasse, men du som köpare kan välja fritt bland Älvsbyhus alla hustyper. Det är svårt att inte falla för Lasse. Det minsta 1,5-planshuset som har allt du behöver. Lasse är ett resultat av en rad efterfrågningar och önskemål från Älvsbyhus kunder.

Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl, vad som ingår och vilka delsummor som är angivna.

För mer info, se bifogade dokument samt läs mer om husmodellen på: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1.5-planshus/lasse/
Älvsbyhus har alltid fast pris och du betalar ingenting för huset förens det är slutbesiktigat.

Bygg online: https://bygg.alvsbyhus.se/sv/lasse-38 (alvsbyhus.se)

Kontaktperson på Älvsbyhus är Emelie Hamnes, tel: 072 973 03 95, mejl: [email protected]

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information!
[email protected]
0700-553730

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Amanda Mattson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Amanda Mattson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-055 37 30