Emmas väg 9

Rängs Sand, Vellinge Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
545 m²
Driftkostnad
2 800 kr/år

Vill du bo nära en vän, ett syskon eller din förälder?
Då finns nu chansen att bygga ett parhus tillsammans på varsin tomt och på så sätt få ett prisvärt boende i Lorenz Ängområdet i Rängs Sand.
Här kan du bygga ungefär 135 kvm i 1 1/2 plan + komplement byggnad på 30 kvm. Du väljer själv vilken husfirma du vill använda. Du får då ett mycket prisvärt boende i härliga Rängs Sand. Nära till skolor och Höllvikens centrum. Vatten, avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgränsen och är betalt.

Övrigt:
Lorenz Äng är det senaste detaljplanerade området i Rängs Sand och nu är snart alla hus byggda. Vägar, belysning, grönområde och lekplats är färdiga och de flesta har flyttat in.
Här bor det många barnfamiljer och läget är perfekt: Ljust, grönt och en bit bort från trafiken.

På 15 minuter cyklar du till centrum och vår vackra strand når du på 10 minuters cykling.
Malmö och Köpenhamn når du på under 30 minuter. Men varför inte stanna i vår fina kommun?

Rängs Sand är ett område som tidigare bestod av sommarhus och gårdar. De senaste åren har det byggts mycket nytt och området är väldigt populärt. Här bor du nära djur och natur, med en i genomsnitt ung befolkning.
Har du barn i skolan, finns det en cykelväg som tar dig till skolområdet.

I Höllviken har du all service du behöver såsom banker, affärer, vårdcentral, BVC, skolor, förskolor, bio, gym, massor av idrottsföreningar, bussar till Malmö och Trelleborg och en fantastisk natur med underbara stränder.
Du kan helt enkelt inte bo bättre!

Läs mer hos mäklaren
MÄKLARE LINDGREN & DÖTTRAR