Berghamnsvägen

Rävsnäs, Norrtälje Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 300 m²

Strandnära tomt med sjöutsikt i eftertraktade Räfsnäs - Rådmansö i äldre skärgårdsmiljö. Med ca 200m till havet skapar man här sitt drömboende, vilket kan vara såväl fritids eller permanentbostad. Här har man nära till skärgårdspärlorna Räfsnäs och Gräddö, samt även givetvis den fantastiska ytterskärgården. Möjlighet till båtplats finns, fiber och el finns vid tomtgräns. Tomtkarta finns bilagd under dokument.
Närområdet erbjuder fina motionsspår och skärgårdsstigar. Gångvägen som passerar nere vid stranden leder bort till Räfsnäs by som har en vacker hamnanläggning och sommarkiosk. Räfsnäs hamn fungerar som en knutpunkt för den närbelägna skärgården med t ex Lidö, Fejan och Tjockö med restauranger och värdshus. Ytterligare ett par kilometer bort finner man Gräddö med livsmedelsaffär och sjömack. Två populära bryggcaféer finns för den fikasugne.

Gräddö-Räfsnäs ligger med utmärkt pendlingsläge via E18 mot Norrtälje (25km) och Stockholm (ca 9mil). På ca 1 timme är man vid Roslagstull med bil. Ca 50 m till busshållplats.

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri AB