Hertsånger 2:34

Robertsfors kommun Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 977 m²

Unikt tillfälle! Drömmer ni om ett naturskönt boende vid havet?
Vi säljer nu två fina tomter med perfekt läge mot glittrande vatten i populära Långviken.
Den här tomten Hertsånger 2:34 är på hela 1 977 kvm
Hertsånger 2:35 är på hela 1 962 kvm. kvm och har ett utgångspris på 650 000kr

Tomterna har unikt läge med sol från morgon till kväll. Några av bilderna är tagna i maj månad vid 21-tiden vilket visar den fina kvällssolen.

Under varma sommardagar lockar ett dopp i havet, här erbjuds skön sand mellan tårna - vid stugtomten, stranden eller vid de solvarma klipporna mot naturreservatet. Naturreservat innebär att någon bebyggelse inte kommer att ske på andra sidan viken.
Här upplever ni havets skiftningar, vandrar längst kustlinjen och upptäcker naturens storhet. Med båt tar ni er till de närliggande öarna som erbjuder badvikar, sandstränder, grillplatser och fler härliga klippor.

Gällande bygglov ska ni prata med Robertsforskommun. Tomterna har beviljats dispens från strandskyddsbestämmelserna och den tillåtna byggnadsytan har utökats till 250 m2 per tomt. Enskilt avlopp med infiltration är det som Robertsfors kommun rekommenderar.

Fakta:
Säljaren kommer att anlägga väg och dra fram vatten till tomtgräns. Säljaren betalar även anslutningsavgiften till vattenföreningen. Därefter betalar köparen 25 000kr som ett lån till vattenföreningen vilket är vanligt i kustnära områden. Vattenföreningen har en årlig kostnad på ca 1 500kr - 2 000kr. Den årliga kostnaden till vägföreningen är på 1 500kr samt en inträdesavgift i vägföreningen på 4 500kr.
Stora vägen plogas under vintern. Plogning av de mindre vägarna kan beställas av bofast i området.

Känns detta intressant tycker jag att ni åker ner till havet och känner in området. Sök efter tomtpinnar med röd topp eller sök på hitta.se/visa tomter i mobilappen. Tomterna kommer att gallras upp till hösten?
Hör av er vid ytterligare frågor.

Missa inte detta unika tillfälle!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Umeå

Kontakta mäklaren

Anna Sundkvist

Fastighetsbyrån Umeå
Mäklare Anna Sundkvist, Fastighetsbyrån Umeå
070-351 60 36