Rödösundet 419 & 421

Rödön, Krokoms kommun Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 742 m²
Driftkostnad
29 100 kr/år

I närheten av Rödöbron i naturskönt område ligger dessa två fastigheter som har vacker utsikt och närhet till Storsjön. Här finns möjligheten att skapa ert drömboende med flera alternativ på utformning och valmöjligheter. Här bor ni endast 15 minuter från Östersunds centrala delar och 5 minuter från flygplatsen.

Tomterna står redo för att skapa ett nyproducerat boende som passar er och där ni gör de val som känns rätt så att ni får ett boende som ni kan vara stolt över. Både tomterna kan bebyggas med ett bostadshus. Skulle ni vilja använda bara den ena tomten så kan ni avyttra den andra till någon annan som också drömmer om att bygga ett nyproducerat bostadshus. Genom att samarbeta kan ni självklart spara investeringskostnader i både infrastruktur och anläggning av vatten/ avlopp. Tomterna har ett lugnt trivsamt läge med naturen in på knuten som gränsar mot ett naturreservat som blir en bra garanti att det inte blir några ytterligare bostäder i närheten.

Här kommer ni att trivas mycket bra med närheten till Storsjön. På Rödön har ni tillgång till flera gårdsbutiker och smultronställen för avkoppling. Här bor man med strategisk närhet till flygplatsen och Östersund samt närmare fjällvärlden i väster.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55