Korallvägen 15 och 17

Ronneby, Ronneby Se på karta

825 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 351 m²

Nu finns chansen att bygga på en stor tomt i Ekenäs som ligger nära havet med vacker natur som granne.
Området är omgivet av en fin skog med närhet till golfbana, fotbollsträning, tennishall och Ronneby Brunns sköna bad.
Inom gångavstånd har du både skärgården samt badplats. Dessutom båtplatser för såväl stora som små båtar ca 400 meter från tomten. På cykel tar du dig på 15 minuter de 4 km in till Ronneby centrum, och föredrar du att åka kollektivt så finns den lokala bussen ca 300 meter bort. Med 10 minuter i bil finner du dessutom Ronneby flygplats.

Köpare kommer att köpa tomt separat via mäklaren med villkor om att teckna entreprenadavtal tillsammans med Hjältevadshus AB för valfritt hus i deras sortiment.
Pris för tomten är 825 000 kronor inklusive anslutningsavgifter för vatten och avlopp.
Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört. I den fakta som presenteras avseende byggnaden utgår man från ett bestämt exempelhus, dessa uppgifter är uppskattade och totalsumman kommer att variera beroende på de val du som slutgiltig köpare gör. Som köpare tillträder man och betalar för tomten innan entreprenaden påbörjas.

Priset i annonsen är ett exempel på inflyttningsklart hus med bra Standard inklusive tomt, anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp samt anslutningsavgift för el.
Önskas anslutning till Fiber tecknas separat avtal med lokal leverantör Ronneby Miljöteknik, kostnad är f.n. ca 20 000 kr.

För mer information eller önskan om visning, vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ronneby