Krossvägen 5A

Rönninge, Salem Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 050 m²

Välkommen till Rönninge och denna stora tomt med generös byggrätt. Läget är högt, insynsskyddat och beläget mellan sjöarna Uttran och Flaten. Busshållplats endast 100 meter bort. Här kan du bygga ditt drömboende i ett eller två våningsplan vilket passar både stor som liten familj (möjligt att bygga parhus). Närområdet erbjuder vacker natur, promenadstigar, bär- och svampplockning samt populär badsjö. För de yngre så finns skola, förskolor och lekplats inom gångavstånd och de gröna omgivningarna bjuder in till utomhuslek och en trygg uppväxtmiljö. Det är ca 20 minuters promenadavstånd till Rönninges trevliga centrum där du bl a har mataffär, delikatessbutik, restauranger, kaffestuga, kiosk och blomsteraffär. Rönninge erbjuder mycket bra kommunikationer med pendeltåget till Stockholm city på ca 30 min eller Södertälje på 10 minuter. För den bilburne tar det bara 7-8 minuter ut till motorvägen.

Husbilderna är på ett Älvsbyhus Henrik, se länk samt produktionskostnadskalkyl under dokument.
Detta är ett exempel på hus, en köpare kan välja valfri husleverantör.

Även granntomten Rönninge 1:78 är till salu.

Från planbestämmelserna går att utläsa:
Endast friliggande småhus. På varje fastighet får byggas en huvudbyggnad i högst två våningar och valfritt antal uthus i en våning. Den sammanlagda byggnadsarean får vara högst 250 m2, dock högst 1/5 av fastighetsarean. Största bruttoarea är 300 m2 för huvudbyggnad och sammanlagt 50 m2 för uthus. För uthus gäller att högsta höjd från mark till taknock inte får överskrida 3,5 meter och vind får inte inredas.

Köparen ansvarar för anslutningskostnader för vatten- och avlopp, el samt gatukostnader enligt plan.
Kontakta mäklaren för fullständiga uppgifter kring försäljning/produktionskostnader.

Information gällande planbestämmelserna är inhämtad från Salems kommun.
Mer detaljerad information finns på kommunens webbplats.

En köpare av tomten rekommenderas att kontrollera uppgifterna kring bygglov/byggrätt samt tillkommande kostnader med sakkunnig på Salems kommun tel: 08-532 598 00.

Läs mer hos mäklaren
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB