Fruktvägen 7

Rörum, Simrishamn Se på karta

630 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 327 m²

Längs med Fruktvägen i Rörum börjar en ny del av byn växa fram. Husen som byggs är smakfulla och smälter fint in i de natursköna landskapet. Gemensamhet och trivsamhet råder längs med gatan och på de gemensamma grönytorna finns plats för lek, spel, odling och till viss del djurhållning.
På bara några kilometers avstånd ligger Knäbäckshusen som erbjuder salta bad och vit sandstrand. Naturen kring Rörum är växlande med mångfald och strövområdena är flera. Sträntemölla lockar till besök såväl sommar som vinter, att åka pulka ner för backarna är populärt bland barnen i byn.
Rörum har på senare år fått en "plats på kartan" genom det omåttligt populära tv-programmet Mandelmanns men i byn finns mycket mer än så. En uppskattad Waldorfskola med f-9 klasser, ett populärt creperie, en silversmed, Gunilla Mann har utställning här och på dansbanan Kulla (som är en av Sveriges äldsta) samlas såväl gammal som ung för att njuta av bra musik och dansa i sommarkvällen.
Från väg 9 går bussar regelbundet till Kristianstad och Simrishamn och på kort avstånd finns två välrenommerade golfbanor.
Dags att skapa ditt drömhus på Österlen?

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen