Runmarö Långvik (Runmarö-Långvik 1:181)

Runmarö, Värmdö kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 994 m²

I ett härligt solläge på den populära skärgårdsön Runmarö finner ni en tomt i en riktig skärgårdsidyll. Fastigheten är strategiskt placerat med promenadavstånd till havet och reguljär trafik. Här får ni närhet till havsbad, insjöbad, fantastisk natur med fina promenadstråk och cykelavstånd till matbutik, bageri, kvarterskrogen Svängen och mycket mer!

Fastigheten är belägen på Runmarö, angränsande mot området Gatan till väster och mot Långvik i nordöst. Från Långviks brygga är det en kort promenad ca 300-350 meter till fastigheten, resan från Stavsnäs tar ca 20 minuter.

Förhandsbeskedet finns på fastigheten och avser uppförande av bostadshus i ett plan upp till ca 150 kvm BYA (byggnadsarea). Vänligen kontakta ansvarig mäklare eller Värmdö kommun för vidare information. Nybyggda fastigheter är även befriade från fastighetsskatt de första 15 åren.

Runmarö är en vacker skärgårdsidyll, med bofast befolkning och närservice. Runmarö Lanthandels matbutik har öppet året runt och har både apoteks- och systemombud. Under helgerna kan du äta middag på öns välbesökta kvarterskrog Svängen som ofta bjuder på livemusik. Runmarös Hembygdsförering är en aktiv förening som ordnar en rad olika aktiviteter på ön som bio, julmarknad, teater, Runmarö-dagen mm. Runmarö trafikeras av bland annat Waxholmsbolaget från Stavsnäs vinterhamn. Mer information om Runmarö hittar ni här: http://www.runmaro.se/

Öppen visning kommer ske sporadiskt, kontakta mäklaren för tid. För er som tar en titt på tomten på egen hand får gärna anmäla ert intresse till mäklaren så håller vi dig informerad!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Simon Persson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Simon Persson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
076-3220717