Granvägen 6, tomt A

Rydbo, Österåkers kommun Se på karta

3 400 000 kr

4 000 000 kr -15 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 150 m²
Driftkostnad
2 600 kr/år

Äntligen finns möjligheten att förvärva en plan trädgårdstomt med ett centralt läge i lugna, lantliga Rydbo. Här har ni möjligheten att bygga er drömvilla. Den blivande fastigheten är del av en klassisk trädgårdstomt med gott om fruktträd, vinbär, krusbär, pioner, rabatter mm. På fastigheten finns även en äldre garagebyggnad i sämre skick. Kommunalt V/A vid tomtgräns. Det finns idag ett positivt förhandsbesked, dvs kommunen har redan gjort en bedömning att tomten är byggbar. Det positiva förhandsbeskedet är inte kopplat till ett speciellt hus eller leverantör, utan är en generell bedömning. Tomten är under avstyckning hos Lantmäteriet och beräknas få en yta om ca 1150 kvm. Utstakning gjord. Framtida fastighetsbeteckning blir Österåker Rydbo1:84. (se förrättningskarta). Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område. Ring Österåkers kommun 08-540 810 00 för mer information. Anslutningsavgifter till kommunala V/A-systemet ligger på ca 235 000 kr. För mer info ring Roslagsvatten 08-540 835 00. Fiber finns i gatan.

Från tomten har man gångavstånd till skolor, förskolor, naturområden, samt bra kommunikationer med tåg och buss till Arninge, Täby, Åkersberga, Österskär, Vaxholm och Stockholm stad. Här bor man nära till allt men ändå med känslan att man bor på landet. I området finns två populära förskolor (Skogsbackens förskola & Rydbo Friskola). Samt två skolor, Rydbo Friskola F-6 och Rydbo skola F-3. Rydboholms slott ligger i närheten och är ett populärt utflyktsmål med den kända engelska parken. Även kalkstensbrottet med en fantastisk badsjö med turkost vatten ligger en skogspromenad bort. Många andra härliga bad- och båtplatser finns även i närliggande områden som Svinninge, Resarö & Eriksö. Vaxholm nås lätt med både buss och bil, skärgården finns nära.
I Rydbo finns en fin konstgräsplan, här finns alla möjligheter att lyckas med sin fotbollssatsning i Rydbo IF. Flera närliggande klubbar tränar i dagsläget på planen. I nuläget planeras även en multihall med bl.a padebana.

Området är populärt bland barnfamiljer och kompisarna bor nära.
Varmt välkomna att höra av er till mäklaren Maila Manitski för mer information eller för att boka er privata visning 073-984 07 90.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Åkersberga

Kontakta mäklaren

Maila Manitski

MOHV Åkersberga
Mäklare Maila Manitski, MOHV Åkersberga
073-984 07 90