Säbyvägen 63

Säby, Tjörn Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
6 751 m²

Unik möjlighet att skapa ditt eget drömboende i mycket rofyllt och harmoniskt område med gångavstånd till havet. Tomten har positivt förhandsbesked, ny djupborrad brunn och framdragen el. På fastigheten finns en äldre garagebyggnad. Den lilla stugan på tomten kommer flyttas därifrån. Tänkt byggnation kommer placeras på område 1 (se fastighetskarta). Område 2 och 3 är utarrenderade, undantaget det område som märkts med nummer 4. Här står befintligt garage.

Delar av området i Säby/Breddalen är ett Natura 2000-område vilket innebär att Länstyrelsen har ambitionen att hålla denna vackra natur med unik fauna orörd. Strandängarna hålls öppna med hjälp av betande djur och vackra vandringsleder gör området lättåtkomligt. Inom ca 20 minuters promenad från huset finns härliga sol- och klippbad på bl.a. Säby ö.

Från Säby är det ca 3 km till Kållekärr och ca 6 km till Skärhamn - vilket gör att all tänkbar service finns inom räckhåll. I Kållekärr finns bland annat skolor och förskolor för åldrar 1-12 år, affärer, apotek, vårdcentral och goda kommunikationer till ex. Göteborg. Till både Kållekärr och Skärhamn finns cykelbana. Skärhamn har ett rikt kulturliv med bland annat det välrenommerade akvarellmuséet, flertalet restauranger, härliga bryggstråk med bl.a mysiga småbåtshamnar och glasscaféer.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän