Fårhagsvägen 20

Saltarö, Värmdö Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 940 m²
Driftkostnad
950 kr/år
Antal besök
721
Dagar på Hemnet
1

Nu ges möjligheten att förvärva en tomt i ett omtyckt skärgårdsnära område. Här kan ni skapa ert eget drömboende och njuta av lugnet i den trivsamma skärgårdsmiljön ute på Saltarö. Fårhagsvägen 20 erbjuder en fin hörntomt om 2940 m² där ni får utsikt över ett öppet grönområde med närhet till en vacker badplats och båtföreningens båtbrygga där fastighetsägarna har förtur till en båtplats.

Saltarö är idag ett fritidsområde där många väljer att bosätta sig permanent. Byggplanen i området erbjuder en byggrätt som ger er möjligt att uppföra en huvudbyggnad samt två uthus. Ni kan uppföra en huvudbyggnad med en byggnadsarea om 60 m² samt uteplats och öppenarea om högst 20 m². Komplementbyggnader/uthus kan uppföras med en sammanlagd byggnadsarea om 40 m² varav ni har möjlighet att inreda max 15 m² med bostadsrum. Området är ett så kallat PFO-område (Prioriterat förändringsområde) där kommun enligt översiktsplanen beräknar kunna påbörja sina planer mellan 2021-2025. Kontakta Värmdö kommun eller ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Vid uppförande av huvudbyggnad får ni även möjligheten att uppföra bland annat friggebod, attefallshus, skärmtak eller en bygglovsfri tillbyggnad om 15 m². Eller varför inte en egen tennisbana eller pool?

Läget på Fårhagsvägen är lugnt och naturnära, vid Kopparmora har ni en fin badplats. Saltarö strand med kiosk, sandstrand, tennisklubb, simskola och jolleskola ligger bara en härlig promenad bort. I området finns vackra promenadstråk, fina grönområden, badplats , båthamn och busshållplats ca 500-600 meter från fastigheten, resan till Slussen tar strax under timmen. Uppskattar ni båtlivet? Som fastighetsägare i området har man möjlighet att söka medlemskap till Saltarö Skärmarö Bryggförening (www.ssbf.eu/). Det här är ett optimalt boende för dig som vill bo i skärgårdsmiljö med närhet till buss, bad och bryggor men samtidigt vill kunna pendla in till Stockholm

Öppen visning av fastigheten söndagen 18/4.För er som tar en titt på tomten på egen hand får gärna anmäla ert intresse till mäklaren.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 18
    apr
    Sön 18 apr kl. 11:00–11:30
    Bokad visning - anmäl dig via "Boka tid för visning" i presentationen
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.