Sandby 10:8, Sandby hed

Sandby Strand, Simrishamns kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2,9 ha

Välkomna till Sandby Hed mellan Mälarhusens och Kyhl strand på Österlen. Hit reser många för att njuta av den milslånga sandstranden och besöka restauranger, caféer, gårdsbutiker och ateljéer i närområdet. Kanske bor ni redan i närheten och känner att ni önskar äga mer mark? Eller kanske vill ni fördjupa i er möjligheten att stycka av på tomtens södra sida?

På heden, som sträcker sig från Sandby Byaväg/Sandby Hedväg och ca 2,8 ha åt sydost, finns sanddynor och tallskog. Det är bara en liten del av heden som undersökts som bygg- och avstyckningsbar mark så kanske är det något ni undersöker vidare.

Markens läge är fenomenalt - precis mitt mellan det skånska slättlandskapet och en av Österlens vackraste strandremsor, därtill en bit in från stora vägen. En kort promenad bort nås den ljuvliga sandstranden mellan Kyhl och Mälarhusen.

På mindre än 20 minuter nås Simrishamns butiksutbud och på under 10 minuter nås Borrby tätort som bland annat har bank, apotek, matbutik, täta bussförbindelser mm. Dessutom är det cykelavstånd till Karl-Fredriks blomsterparadis Eklaholm!

Fastigheten Sandby 10:8 ligger inom verksamhetsområde för anslutning till allmänt VA-ledningsnät och servitut/gemensamhetsanläggning förekommer. Vänligen ta del av detaljplan/områdesbestämmelser som finns bifogade.

Kanske är detta er dröminvestering? Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Micaela Rydberg

Bjurfors Österlen
Mäklare Micaela Rydberg, Bjurfors Österlen
0701641927