Gröna vägen 3

Sandvik, Linköping Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 500 m²
Driftkostnad
250 kr/år
Antal besök
4 272
Dagar på Hemnet
17

Här i populära, omtyckta och idylliska Vreta Kloster hittar vi en härlig tomt om cirka 2 500 kvadratmeter. Tomten är väldisponerad och ljus och passar utmärkt för dig som letar efter platsen att bygga ett förstklassigt boende på.

För den som söker ett attraktivt, vackert och familjevänligt läge är populära, omtyckta och idylliska Sandvik ett perfekt område för alla. Inte långt från tomten (avstånd om cirka 200 m) finns badsjön Roxen, lummiga grönområden perfekt för svampplockning och vackra promenadstråk. Inne i Ljungsbro finns flera förskolor samt skolor.

Tomten är inte knuten till någon husleverantör, vilket innebär att man kan välja fritt. I detaljplanen som antogs av samhällsbyggnadsnämnden i december 2019 möjliggörs att fastigheten kan bebyggas med ett hus i en våning, 3,6 meter byggnadshöjd, och med 150 m2 byggnadsarea för huvudbyggnad och 60 m2 byggnadsarea för komplementbyggnad (i dessa räknas inte friggebod och attefallshus, det får man bygga utöver).

Detaljplanen är för närvarande överklagade och handläggs av mark- och miljödomstolen i Växjö. Bygglov beviljas i dagsläget inte innan planen fått laga kraft.

Tekniska verken kommer bygga ut kommunalt VA. Exakt när det sker är ej bestämt.
Utbyggnadsplan VA Linköpings kommun
https://www.linkoping.se/stadsplanering-och-trafik/projekt-kampanjsidor/utbyggnadsplan-for-vatten-och-avlopp-2019-2035/

Linköpings kommun - Tekniska Verken: VA-utbyggnad Sandvik – Roxenbaden
https://www.linkoping.se/stadsplanering-och-trafik/oversiktsplanering/oversiktsplaner---antagna/ovriga-planer/va-policy-for-landsbygden/

https://www.utsikt.se/helalinkoping/tidplan/tidplan-och-karta

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren