Evensås 404

Skaftö, Lysekil Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 800 m²
Driftkostnad
10 000 kr/år

I expansiva området Evensås, strax intill Fiskebäckskil, finns nu denna fint belägna och lättbebyggda tomt om 1 800 kvm till försäljning. Kommunalt vatten och avlopp, el och fiber - allt är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgifter bekostas av säljaren. Tomten är plan och den omgivande lummigheten skyddar mot insyn och vind. Här bygger du enkelt ditt blivande åretruntboende eller ditt eget sommarparadis, tomten passar lika bra för vilket som - det är lika nära till bussen som till badet! Med detaljplan, kommunalt VA och el klart till tomtgräns är det här bara att ansöka om bygglov och sedan sätta spaden i marken. Väg fram till fastighet kommer anläggas och bekostas av säljaren.

Evensås, på norra Östersidan i Fiskebäckskil, är ett expansivt område där ett tiotal attraktiva tomter sålts det senaste året. Området med de nybildade fastigheterna kommer att bebyggas med såväl åretrunthus och fritidsboende. Du bor här naturskönt, omgiven av lugnet i ett typiskt bohuslänskt landskap med vacker natur och havet i din närhet.

Från fastigheten har du endast en kort promenad ner till vattnet med hav, klippor, bad. Likaså har du närhet till Fiskebäckskil och dess sjudande sommarliv och allt annat Skaftö har att erbjuda. För dig som önskar bosätta dig här permanent är läget utmärkt då det är promenadavstånd till kommunikationer och även skolbussen stannar en bit bort. En film över tomten och omgivningarna hittar du längre ner under Film och Bilder.

Området Evensås, ligger ner mot havet till strax innan Fiskebäckskil, är mycket populärt och lockar fritidsboende såväl som fastboende. Du har här promenad- och/ eller cykelavstånd till det mesta. Till Fiskebäckskils solsida, Östersidan, promenerar du snabbt och enkelt och här finner du härliga klippor, en fin badplats och härifrån går personfärjan Carl Wilhelmsson med täta turer året runt tvärsöver till samhället Fiskebäckskil och även till centrala Lysekil.

Pittoreska Fiskebäckskil sjuder av liv om sommaren men är vackert året om. Här samsas kaptenshus med fiskarstugor och sjöbodar. Fiskebäckskil ståtar med fina restauranger såsom välrenommerade Brygghuset och Gullmarsstrand. I närheten ligger också Skaftö Golfs utmanande golfbana, mängder med vandringsleder och badplatserna är många så bada kan du göra från både klippor och strand. Alternativen är många och här finns mycket att utforska för den som inte är bekant med området.

I Lysekil finns all tänkbar service, butiker, vårdcentraler, apotek, restauranger och caféer. Till Lysekil tar du dig med bil eller så tar du färjan Carl Wilhelmsson från Östersidans färjeläge några minuter bort. Till Uddevalla/ Torp har du en knapp halvtimma och därifrån har du ca 45 minuter till Göteborg. Till Svinesundsbron har du knappt en timma med bil och till Oslo tar du dig på cirka två timmar.

Detta är ett tillfälle för dig som vill förvärva en tomt på Skaftö för nybyggnation, i det expansivt området Evensås är de flesta nybildade fastigheterna redan sålda. Här ges verkligen alla möjligheter för ett underbart sommarboende men också för dig som vill bo på Skaftö åretrunt.

Du är välkommen att anmäla dig till visning men det går också bra att åka ut och titta på tomten på egen hand.

Läs mer hos mäklaren
Lysekilsmäklarna AB