Torparevägen 7A

Skälsätra, Tyresö kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 495 000 kr -11 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
903 m²

Välkommen till en nyligen avstyckad tomt i de lugna och trevliga villakvarteren med närhet till Långsjön och Tyresta naturreservat. Endast 400 meter från fastigheten hittar du soliga badklippor och långa promenadstråk i den vackra naturen i Tyresta. Tomten är 903 kvadratmeter stor och är plan till sin karaktär och lätt att bebygga efter eget tycke och smak. Här finns det goda möjligheter till att skapa sin villadröm, med en 1 ½ plans villa om 160 kvm byggyta, med tillhörande trädgårdstomt. Det attraktiva läget i området förstärks av att Torparevägen är en sidogata och enbart trafikeras av boende på gatan. På tomten står i dag ett 24 kvm stort garage, vinterbonat med golvvärme, som även kan användas som t.ex. gästhus/kontor/gym samt en redskapsbod.

Kostnaden för V/A är i dagsläget 154 000 kr inkl. moms. (politikerna beslutar om prissättning så den kan ändras). Vill man bygga med generationsboende eller komplement fastighet med V/A så tillkommer 46 100 kr inkl moms.

Högsta tillåtna våningsplan är 1 och maximal byggnadshöjd är 4,5 meter vilket inkluderar en 1 ½ plans villa. Där terrängens lutning medger får suterrängvåning anordnas. Inom kvarter Näsbytäppan medges bebyggelse om 160 kvm för huvudbyggnad och 40 kvm för komplementbyggnader.

Fastigheten ligger i Skälsätra, ett lugnt och barnvänligt villaområde, med bara några hundra meter till Långsjön, där man badar från klipporna, och med Tyresta naturreservat som börjar intill sjön. Boendet är idealt för den aktiva, naturälskande familjen och en verklig oas i Stockholmsområdet. Här kan du cykla, löpa och vandra genom stora skogsområden med ett flertal sjöar. Kanoter finns att hyra på andra sidan sjön. Idrottsplatsen med fotbollsplaner, ishall och gratis padelbana ligger enbart en kilometer bort och härifrån går det bussar till både Tyresö och Trollbäckens centrum, där du sedan tar direktbussar mot Stockholm city och Gullmarsplan. Trollbäckens trevliga centrum ligger på cykelavstånd och här finns mataffärer med charkavdelning, blomsterbutik, apotek, vårdcentral, målarbutik, flera caféer och restauranger, köttbod och bageri. I Tyresö finns flertalet skolor och förskolor med gott renommé, bland annat kommunala skolor med inriktning musik och E-sport samt privata skolor som Engelskaskolan och Kunskapsskolan.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Tyresö

Kontakta mäklaren

Mattias Östberg

Bjurfors Tyresö
Mäklare Mattias Östberg, Bjurfors Tyresö
070-741 60 21