Idrottsvägen 11B

Skärhamn, Tjörn Se på karta

1 475 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
789 m²

Unikt tillfälle att förverkliga din villadröm på en tomt i centrala Skärhamn! Tomten är om 789 kvm och ligger inom detaljplanerat område. Detaljplanen tillåter byggnation av ett tvåplanshus + inredd vind. Möjlig byggnadshöjd 7,6 m där yttervägg möter yttertak på långsidan (husets nock kan alltså bli betydligt högre). Försäljningen sker utan koppling till någon huslevereantör men en kostnadskalkyl på ett sluttningshus om 163+6 kvm finns framtagen av Dala Trähus. Se bilagor i annonsen eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Skärhamn är fantastiskt och havet salt och friskt, här erbjuds bad från både bryggor, klippor och stränder. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboenden.
Som åretruntboende får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt.

Preliminära prisuppgifter
Anslutningsavgift VA: 244 000 kr
El: 50 000 kr
Markarbeten för exempel sluttningshus: 667 000 kr
Byggsats inkl totalentreprenad på byggnationen (exempelhus från Dalaträhus om 163+6 kvm): 3 310 700 kr

OBS att prisuppgifterna ovan är preliminära och kan komma att ändras.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Kontakta mäklaren

Jessica Mårtensson

Fastighetsbyrån Tjörn
Mäklare Jessica Mårtensson, Fastighetsbyrån Tjörn
0761-268440