Frövägen 3

Skölsta, Uppsala kommun Se på karta

3 390 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
826 m²

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus på byggklar tomt i ett redan etablerat och samtidigt expansivt villaområde. I tomtpriset ingår anslutningen till kommunalt vatten och avlopp (förutom lägenhetsavgiften om 20 000 kr som Uppsala Vatten & Avfall debiterar fastighetsägaren vid beviljat bygglov). Vatten och avloppsrören är framdraget in på tomten, all sprängning och grovplanering har redan utförts, anläggning av kommunala vägar finns klara samt öppen fiber ingår. Här är det bara att börja bygga ditt nya drömhus!

Tomtköparen kan själv välja hustyp, husleverantör eller att bygga på egen hand, inom de ramar som anges i gällande detaljplan för området. Området består av totalt 36 generösa tomter, med storlekar upp till ca 1050 kvm.

Här har man till stor del velat bevara omgivningen med den varierande terrängen i härlig skogsmiljö. I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar i ett unikt läge nära centrala Uppsala. Skölsta erbjuder livskvalitet i stora mått för dig som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Skölsta är en härlig lantlivsidyll med naturen in på knuten. Området ligger 4 km från Gränby centrum och 7 km från Resecentrum i centrala Uppsala. Men kanske viktigast av allt – 30 sekunder till skogen för bus och lek.

I direkt anslutning till Skölsta ligger anrika Vedyxaskogen med spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. En bit in finns en grillplats med utsikt över Vildvattnet, en våtmark som anlagts för att främja skogens djurliv. Närheten till Gränby Centrum gör vardagen enklare. Här finns närmare hundra butiker och en stor livsmedelsbutik med generösa öppettider. Strax intill ligger det växande handelsområdet Gränby Köpstad som du når på ca 6 minuter med bil. Vill du åka till stan och shoppa så ligger citykärnan knappt en mil bort från Skölsta. Från ditt hem i Skölsta cyklar du in till stan på strax över kvarten. Buss 119 tar dig både till Gränby centrum och city. Du som bilpendlar ansluter snabbt till både E4:an och väg 288. Den nya bilvägen till Skölsta färdigställdes 2016 och sträcker sig från Skölsta till Årsta/Vaksala kyrka. I anslutning till den nya bilvägen finns även en belyst cykelväg till Årsta.

Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskola i Skölsta samt förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta. I närliggande Fjällnora finns även badplats, vandringsleder, skridskoåkning och längdskidspår. Här kan du leva friluftsliv året om. Här finns också möjlighet att hyra båt, kanot eller bastu.

Tveka inte att ta kontakt med ansvariga mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Mattias Lindahl

Widerlöv Uppsala
Mäklare Mattias Lindahl, Widerlöv Uppsala
0704243384