Molnstigen 31

Sollentuna kommun Se på karta

5 100 000 kr

5 995 000 kr -15 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
491 m²

Nu finns chansen att förvärva denna tomt med högt fritt läge på lugn återvändsgata i populära Väsjön! En optimal tomt med oändliga möjligheter att skapa ditt eget eget drömhus med magisk utsikt. Enligt detaljplanen har denna tomt 100 kvm byggnadsarea, anslutningsavgifter tillkommer.

I förslaget som är framtaget har man inte lämnat något åt slumpen; takterass, spabad, utekök samt en magisk vy är något av möjligheterna den här tomten har att erbjuda. Husförslag från arkitekt framtaget, se illustrationsbilder.

Här finns unika förutsättningar för ett fridfullt och aktivt liv med natur och grönska som omringar tomten samt några få hundra meter till vattnet. Kontakta ansvarig mäklare Adam Farhoumand för mer information!

Anslutningskostnader:
Anslutningsavgift på 107676 kr är betald.
Kvar att betala är lägenhetsavgift. Vid byggnation av villa är det normalt en (1) lägenhetsavgift på 25375 som tillkommer.

Planbestämmelser ur detaljplan 649
Kvartersmark: Bostäder
Omfattning: Marken får endast förses med utkragande byggnadsdel, som stöds av plintar. Största exploatering per fastighet är 100 kvadratmeter byggnadsarea.
Utformning: Endast friliggande villor. Högsta antal våningar är 2.
Markreservat för allmännyttiga ändamål: Markreservat för slänt. Kvartersmark.
Genomförandetid: Genomförandetiden är 15 år.
Fastighetsindelning: Största antal fastigheter som området får delas in i är 2. Bestämmelsen har inte tolkats. Största antal fastigheter som området får delas in.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Adam Farhoumand

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Adam Farhoumand, Unik Fastighetsförmedling AB
073-377 08 25