Knosterstigen 24 B

Stenhamra, Ekerö Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 382 m²
Driftkostnad
8 367 kr/år

Här presenteras nu ett gyllene tillfälle att förvärva en härlig villatomt i gamla Stenhamra.
En mycket trivsam tomt som idag är bebyggd med ett enkelt men charmigt fritidshus. Här växer vackra tallar, en fantastisk rhododendron, ljuvligt doftande kaprifol, syrener, vinbär, björnbär och mycket mer.

På tomten får högst en huvudbyggnad, ett garage och ett uthus uppföras. 250 kvm av tomtens yta får bebyggas och huvudbyggnaden får vara i två våningar. Bruttoarean får vara max 350 kvm. Kommunalt vatten och avlopp finns i området.

Nu finns här chansen att förverkliga just din husdröm på en av de få bevarade tomterna i detta rofyllda område. På Knosterstigen bor man bra med ett härligt läge i populärt område med blandad bebyggelse och natursköna omgivningar. Nära det vackra Stenbrottet och Stenhuggarebyn med sin idylliska miljö.

Populära badplatsen Stockbybadet ligger på nära cykelavstånd. Mysiga promenadstråk i omgivningarna och nära tillgång till upplyst motionsspår. I Stenhamra finns även flera förskolor, Stenhamraskolan (åk f-5), Uppgårdsskolan (åk 6-9) fina lekplatser, mataffär, restauranger, båthamn, gym och busshållplats.

Åk gärna och titta på tomten själv eller kontakta mäklaren för en personlig visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö