Steninge 1:51

Steninge Slottsby, Sigtuna Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
542 m²

STENINGE SLOTTSBY - FRIKÖPTA TOMTER I TUN 3

Intill Mälarens strand, i landskapet vid det vackert belägna Steninge slott, uppförs nu Steninge Slottsby, ett bostadsområde som omfattar 750 toppmoderna bostäder.

Vi förmedlar friköpta tomter i Tun 3. Här finns möjlighet att bygga Ert drömboende i ett av de bästa lägena i Slottsbyn.

Här bor Ni omgivna av grönskande natur, fantastiska badplatser och marina vid Mälaren. Här trivs både den stora och lilla familjen med grundskola, förskola och ridanläggning runt hörnet. I den anrika Stenladan finns det butiker och restaurang.

Märsta och Sigtuna nås på några minuter med bil eller buss. Både Uppsala och Stockholm ligger ca 30 minuter bort och Arlanda ligger endast 10 minuter bort med bil.

Tun 3 är byggklart och Ni kan börja bygga Ert hus direkt.

Byggrätt
30% av tomtarean får bebyggas.

Maximal bygghöjd är 8,5 meter för huvudbyggnad och maximal höjd för komplementbyggnad är 4 meter. Huvudbyggnad ska placeras minst 3 meter från gata och 4 meter från fastighetsgräns.

Gestaltningsprogrammet måste följas med syfte att skapa ett enhetligt bostadsområde. Se gestaltningsprogram under "Länkar och dokument".

Byggklar tomt
Byggklara, plana tomter där kostnaden för markarbeten redan är tagen, det som återstår till dig är att finplanera din tomt när huset är byggt. I priset ingår även anslutningsavgifter för vatten och avlopp samt att tomrör för fiber finns framdraget för framtida anslutning.

Läs mer om tomterna i Tun 3:
https://www.riksmaklaren.se/uppsala/projekt-nybyggnation/projekt/steninge-slottsby-tun-3

Vi har även friköpta tomter i Tun 1:
https://www.riksmaklaren.se/uppsala/projekt-nybyggnation/projekt/steninge-slottsby---tun-1

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och personlig visning.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren