Sundby Strand

Strängnäs Se på karta

575 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Tomträtt
Tomtarea
1 064 m²
Nyproduktion 

Nu erbjuder vi tomter i vackra Stallarholmen, Sundby Strand, där du kan bygga nytt hus med Myresjöhus. Välj fritt bland Myresjöhus husmodeller och skapa ditt drömhus i en härlig miljö!

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Nu erbjuder vi strandnära villatomter i en ny del av området, där du har möjlighet att skapa ditt drömhem från Myresjöhus.

I Stallarholmen bor 3 400 personer och samhället fortsätter att växa. I Stallarholmen finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Här har du nära till Stallarholmens grundskola som innefattar årskurs F-9 samt även förskolor. Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det cirka en timme in till storstaden Stockholm.

VA- anslutning 148 000
Anslutning sommarvatten 13 500

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB