Sundby Strand

Strängnäs Se på karta

535 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 515 m²
Nyproduktion 

Nu erbjuder vi en tomt på 1 515 m² i vackra Stallarholmen, Sundby Strand. Tomten säljs för 535 000 kr exkl avgifter. VA-anslutning beräknas till 148 000 kr och anslutning till sommarvatten beräknas till 13 500 kr.

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Nu erbjuder vi strandnära villatomter i en ny del av området, där du har möjlighet att skapa ditt drömhem från SmålandsVillan.

I Stallarholmen bor 3 400 personer och samhället fortsätter att växa. I Stallarholmen finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Här har du nära till Stallarholmens grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor. Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det cirka en timme in till Stockholm.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB