Vansö KYRKBYN 2

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 519 m²

Välkommen till en riktig idyll! Här erbjuds du en möjlighet att förverkliga en dröm om att bo på Landet med närheten till både centrum och till kommunikationer. Förhandsbesked finns!
I Vansö kyrkby, med ca 200 invånare, ligger denna avstyckade fina tomt om dryga 2 500 kvm med en underbar äppelträdgård med kyrkan och ängarna som granne.
Tomten är avskild, utan insyn, i utkanten av en mindre by med ca 30 hus. Här erbjuds möjligheten att skapa ett unikt livsstilsboende i svårslagen Mälaridyll!
Här börjar landet med oändliga fält och åkrar, samt mil av grusvägar att göra cykelturer och ta långpromenader i ett öppet jordbrukslandskap. På varma sommardagar så finns flera fina badstränder inom cykelavstånd!
En cyckeltur på 8 min och du vid är vid det barnvänliga badet Husbybadet, med bryggor och sandstrand vid Mälaren.
För den motorintresserade så finns FMCK Strängnäs med sina endurobanor 4 minuter bort. Klubben vänder sig till både nybörjare, motionärer och aktiva tävlande.
Det finns gott om möjligheter till stallplats i närområdet.
10 min med bil in till Strängnäs centrum och en levande småstad med småbutiker.
10 minuter och du är på Strängnäs resecentrum med inomhusparkering för pendlaren, och Mälarpendeln in till Stockholm tar 45 min.
Med drygt 4 km till ICA Fogdö samt ca 7 km till Strängnäs stad, ligger denna tomt lantligt men med närhet till goda kommunikationer.
Till Eskilstuna tar det ca 20 min med bil.
I Strängnäs finns en av Sveriges bästa grundskolor, Eurpaskolan Rogge med Elitklasser inom NO/matte och sam/historia samt gymnasium.
Vårfruberga friskola med förskola och åk 1-3 ligger 3 minuter bort, i nästa ”by”. Där finns även en aktiv lanthandel och Fogdö Golfbana med 18 hål och öppet året runt.

Möjlighet att koppla in kommunalt VA/AV.
Det finns även möjlighet att koppla in fiber via Stadsnät: https://www.sevab.com/privat/stadsnat/

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna

Kontakta mäklaren

Izla Sharro

Södermäklarna
Mäklare Izla Sharro, Södermäklarna
070-841 99 68