Högsläntsvägen 20

Strömstad Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
863 m²

Välkomna till Högsläntsvägen 20 och denna obebyggda fastighet med fantastiskt läge på Stare, strax utanför Strömstad. Nu finns en unik möjlighet att förverkliga er dröm att bygga fritidshus eller åretruntboende med slående utsikt mot Starekilen.
Tomten är belägen på natursköna Stare med närhet till salta bad, vackra promenadstråk och allmänservice i Strömstad. Ett stenkast från fastigheten finns Lagunen Camping och Tjärndalens naturområde.

På gångavstånd finns såväl sandstrand som klippor att bada ifrån. Med 10 min cykeltur når ni Strömstad och dess utbud av restauranger och butiker. Området ligger strategiskt mellan Göteborg och Oslo och det tar ca 2 h att pendla med bil till respektive stad. Är ni intresserade av båtliv har ni en vidunderligt vacker skärgård att utforska strax utanför kustbandet med Väderöarna i söder och Kosteröarna i norr.

Tomtarealen är 863 kvm och detaljplanen uppger största byggnadsyta om 190 kvm var av 150 kvm för bostadshus. För mer information ta del av detaljplanen under dokument. Kommunalt V/A är inkluderat i priset.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till Frida Johansson 0727- 33 90 45

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad