Norrtälje Svanberga 6:2

Svanberga, Norrtälje kommun Se på karta

700 000 kr

795 000 kr -12 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 427 m²

Pass på, Sällan skådad chans! Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt i populära Svanberga. Plantomt med skogsdunge, tomten är belägen i trevligt uppväxt villa område. Planbestämmelserna för området (se dokument) säger en byggyta på 200 + 50m² för huvudhus samt ytterligare ett uthus alternativt byggnad för handelsändamål. Kommunalt vatten och avlopp finns i området och det är anslutningskrav för nybyggnation. Klassisk mark för midsommarfirande för en Svanbergabo!

I Svanberga finns skola (F-9), pizzeria, sjön Erken med omtyckt badstrand, tillhörande grönområde och elljusspår. Goda kommunikationer till Norrtälje med bussar flera gånger dagligen. Busshållplats på bekvämt avstånd Ett boende för dig som vill bo bekvämt och endast 15 min från Norrtälje. I Svanberga finns välbesökta vikingabyn med flertal aktiviteter undre sommarhalvåret. Med en bilfärd om ca 14 minuter når man Norrtälje, stormarknader vid Knutby Torg med flertalet butiker, allmän service och populära Padel Center. Vidare nås Flygfältets handelsområde med omtyckta livsmedelsbutiken Flygfyren. Vid Sportcentrum finns stora friidrottsplaner, isrink både inne och ute, Friskis & svettis samt flera fotbollsplaner.

Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm med trevliga resa i dubbeldäckarna med WIF fram till hållplats Danderyds sjukhus på ca 50 minuter

Man når sommar ön Väddö på bekvämt avstånd med flertal utflyktsplatser för hela familjen.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn. Du kan här njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde är flexibelt - varm välkommen att boka in visning eller åka förbi och tillträda tomten själva.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Niklas Davidsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Niklas Davidsson, Mäklarhuset Norrtälje
072-364 18 43