Skarpängsvägen 27A

Svinninge, Österåkers kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 500 m²

Nu finns äntligen chansen att skapa ditt drömhem i populära Svinninge. Tomten är belägen i rofyllda Hästängsudd med närhet till buss och kommunikationer och gränsar mot allmänning!

Enligt detaljplanen som ger dig möjlighet till en byggyta för huvudbyggnad om 10 % av tomtstorlek, i max två plan med total höjd på 7 meter.
Utöver huvudbyggnad får komplementbyggnader om max 80 kvm uppföras varav den största får vara maximalt 50 kvm, mer information finner ni i bilagan detaljplan under dokument och länkar på vår hemsida.

Kommunalt vatten och avlopp bekostas av köparen och ligger vid tomtgräns.

Beläget i barnvänliga kvarter med några minuters promenad till fina skogsområden samt goda kommunikationer bara 30 minuter ifrån Stockholm.
Buss 683 tar dig på ca 10 minuter till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikation vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms östra samt Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär.

I Svinninge hittar du den populära Svinninge Thai Food, Skåvan som är en privat förskola samt en mängd av olika härliga badplatser.
På bara några minuter med bil kommer du till Arninge C eller Åkersberga C som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service.

Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till Stockholms skärgård. Bara några minuters promenad till natur, bad- och båtplats, separat kö för båtplats genom samfälligheten.

Välkommen till Svinninge - landet nära stan!

Observera att ritade på tomtgränser på bilderna är uppskattade och inte exakta.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Österåker

Kontakta mäklaren

Mathias Gustavsson

Mäklarhuset Österåker
Mäklare Mathias Gustavsson, Mäklarhuset Österåker
0704322782
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas