Backegärdet 48

Tanum Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 175 m²

Obebyggd tomt med förhandsbesked för enplanshus+vindsvåning.

Gångavstånd till havet i Backegärdet och in till Hamburgsund. Tomten är lättbyggd och ligger med utsikt ut över hagar, ängar och berg. En bäck rinner i kanten av den vindskyddade tomten och här har ni en fin möjlighet att bygga något som er familj kommer ha glädje av i generationer. Tomten har ett fint solläge och med kort promenad ner på den lilla grusvägen till havet.

Närhet till allt det som gör Hamburgsund så härligt, folklivet, restaurangerna, affärer, baden, tennisbana, fotbollsskolor för barnen och möjlighet att komma ut i skärgården. 10 minuter till Fjällbacka där det finns golfbana och ännu fler restauranger.

Fastigheten ligger inom Hamburgsund skolområde.

----------------

Förhandsbeskedet medger byggnation av fritids eller åretrunthus. Vatten och BDT-avlopp är ordnat i en gemensamhetsanläggning till en tillkommande kostnad om 150.000 SEK. Toalettsystem kan ordnas på tomten, kontakta fastighetsmäklaren för priser.

Här har ni möjlighet att bygga ert drömhus helt efter hur ni vill ha det och med en belägenhet nära Fjällbackas fantastiska skärgård och allt det härliga som kusten erbjuder. Nybyggda hus är skattemässigt gynnade med nedsänkt fastighetsskatt i 15 år.

Vill ni ha kontakt med arkitekt, byggare eller husföretag kan vi ordna detta. Totalkostnad för hus och tomt från 2,4 msek.

Kontakta Fastighetsmäklare Jacob Agertoft för objektbeskrivning och mer information!

Läs mer hos mäklaren