Fädriften 47

Täppet, Kristianstads kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 126 m²

Möjlighet att förvärva en fin obebyggd tomt på Fädriften på 1126 kvm. Generös byggrätt på hela 20 % av tomtarealen och dessutom i två plan. Detta innebär en teoretisk boa ca 300 kvm, eftersom detta är maxgränsen för boyta på fastigheten enligt detaljplanen. Detta ger i sig en möjlighet att bygga en extra lägenhet i huset på kanske 100-120 kvm för uthyrning och ändå ha stor yta kvar för eget boende. Inkomsten från denna tänkta lägenhet skulle kunna finansiera stora delar av det egna boendet. Att få en sådan lägenhet uthyrd är ej svårt eftersom efterfrågan i Åhus är stor.
Eller väljer man att bygga ett rejält enplanshus för eget boende på ett plan med tanke på full bekvämlighet framöver med åren.
Möjligheterna är många på denna tomt och det är egentligen bara fantasin och (eventuellt plånboken) som sätter gränser för ett farmtida boende, och inte snävt tilltagna byggregler.
Närmare presentation av Åhus är i det närmaste överflödig. Här finns all social service med läkarmottaning, folktandvård, bibliotek etc etc. Två stora mataffärer och en mindre. Golfbana nästan mitt i byn och en vacker småbåtshamn, verkligen mitt i byn. I öster ligger den underbara sandstrande mot Hanöbukten!
Skicka intresseanmälan med telefonnummer direkt till mäklaren Peter Olvsborn på: [email protected]

Pris 2 995 000:- eller högstbjudande.

Läs mer hos mäklaren
Din Mäklare Peter Olvsborn

Kontakta mäklaren

Peter Olvsborn

Din Mäklare Peter Olvsborn
+46708-240472