Kärleksstigen 9

Timmernabben, Mönsterås Se på karta

225 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 028 m²

På strandnära läge på Danska varvet i Timmernabben finns nu chansen att bygga ditt drömboende. Med närhet till så väl natur som kommunikationer och omsorg. Timmernabben är ett mycket omtyckt samhälle med aktivt båtliv och omfattande föreningsliv med föräldrargrupper, tennisklubb m.m. Nabbens Rökeri och Fisk, Råsnäs Konfektyrer samt Gabriel - Keramik och Kakelugnar är bara tre exempel på Timmernabbens särdrag och attraktionskraft.

Endast fyra mil från Timmernabben ligger både Oskarshamn och Kalmar. Här finns goda pendlingsmöjligheter med egen bil eller kollektivtrafik via E22. Cykelbana från Timmernabben finns till Ålem och Blomstermåla. Vidare ska cykelbanan utökast till Mönsterås under 2015 vilket möjliggör cykelpendel mellan Timmernabben-Mönsterås om så önskas.

MÖNSTERÅS KOMMUN
Mönsterås ligger mitt i Kalmar län och är känd som en företagsvänlig kommun med regionens bästa näringslivsklimat. Närheten till naturen och havet ger stora möjligheter till rekreation och livskvalitet. Här finns skärgården med 300 öar och en kuststräcka på 130 km i kombination med skogar, hagar, ängar och sjöar. Alsterån och Emån, två av Smålands största vattendrag, har sina mynningar i kommunen vilket skapar fina förutsättningar för friluftsliv. Kommunen erbjuder ett rikt föreningsliv för alla åldrar. Här finns moderna sporthallar, idrottsplatser med konstgräsplan, vattenpalats, golfbana och ett nytt bibliotek, en satsning inom kulturområdet som gör Mönsterås kommun ännu attraktivare.

Kollektivtrafiken är väl utbyggd med buss och tåg vilket skapar snabb arbetspendling till Kalmar och Oskarshamn. Kustpilen erbjuder bra persontågsförbindelse och närheten till Europaväg E22 gör att man snabbt tar sig med bil såväl norrut som söderut. Inom fem mils radie finns dessutom två flygplatser.

Kommunen har en unik bredbandstäckning med Sveriges billigaste bredbandsavgift.

I kommunen finns fem större orter med tillgång till barnomsorg, låg- och mellanstadieskolor samt livsmedelsaffärer med mera. Högstadieskolor finns i Blomstermåla och Mönsterås och på dessa orter har landstinget etablerat hälsocentraler.

Mönsterås är centralorten i kommunen och här finns gymnasieskolan. Storgatan i Mönsterås hör till de attraktiva besöksmålen med sina små butiker i en idyllisk miljö. I centrumområdet finns all tänkbar service i kombination med caféer och matställen. Mönsterås hamnområde har blivit en central mötesplats. Tillgång till husbilsuppställning, gästplatser för båtar och fint grönområde och närhet till Storgatans genuina miljö.

Tillsammans hjälps vi åt att skapa möjligheter för alla invånare. I Mönsterås vill vi att du både bor och mår bättre!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås