Nya Timmerö

Timmerö Bostadsområde, Boxholm Karta & restider

70 000 kr
TomtTomt

Just nu är samtliga tomter sålda. Under våren kommer ytterligare tomter att släppas när avstyckning är färdig. Anmäl ditt intresse för kommande tomter i området.

Där Svartån är som klarast ligger natursköna Timmerö i Boxholm. Här bygger Boxholms Kommun ett helt nytt bostadsområde med direkt närhet till såväl bad-, båt- och friluftsliv som till all önskad samhällsservice. Boxholms centrum med butiker, vårdcentral, skola och bibliotek ligger på bekvämt cykelavstånd, liksom tågstationen med smidiga pendlingsmöjligheter till länets största städer.
Till Linköping är restiden med tågpendeln endast 30 minuter.

Orten har också exempelvis sim- och sporthall, tennisbana, motions- och skidspår, golfbana, digital 3D-bio, aktivt föreningsliv samt närhet till en fantastisk natur vid sjön Sommen. Så oavsett om du bor på landet eller i staden, om du längtar till naturen eller moderna bekvämligheter, erbjuder Timmerö allt det där du har idag och allt det där du saknar.

Bygg eget på drömtomten
Timmerö är ett attraktivt val för dig som drömmer om att bygga eget hus. Den
första etappen innefattar 16 tomter som placeras i sluttningen närmast Svartån och på vardera sidan om tillfartsvägen. Här erbjuder vi en naturnära boendemiljö med en hänförande utsikt och ett unikt tillfälle att, tillsammans med de blivande grannarna, skapa ett helt nytt bostadsområde.

Tomterna längst ner vid ån kostar 170 000 kr och övriga tomter kostar 70 000 kr exklusive anlutningar för vatten, avlopp, el och bredband .

Ring Fredrik Egir för vidare information, 0142-29 00 91, 070-770 45 55

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 000 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nya Timmerö och skaffa lånelöfte nu.

Pris
70 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

33 559
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 2498 dagar sedan, den 8 februari 2012. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips