Gethagen 135

Tjuvkil, Kungälvs kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
850 m²

Välkommen till Gethagen – en drömplats för den som vill bo med närheten till havet och njuta av det lantliga livet samtidigt som staden är inom räckhåll. Här har vi två (under avstyckning) fantastiska tomter till salu, med positivt förhandsbesked för bygglov, som ger dig möjligheten att skapa ert drömboende.

Tomt A ligger närmst vägen och har ett perfekt sydväst läge med sol från morgon till kväll beroende hur man väljer att lägga huset. Här skulle det passa utmärkt att bygga ett enplanshus.
Pris: 1.595.000 kr

Tomt B ligger mellan Tomt A och Gethagen 130. En perfekt läge och tomt för att bygga en villa i sutteräng.
Pris: 1.495.000 kr

Vatten kommer troligen bli via egen djupborrad brunn och avlopp via samfällighet (kostnad för borrning och anslutningsavgift till samfälligheten tillkommer.)

Läget är optimalt med närhet till Gullbringa Country C lub, en av Västsveriges mest populära golfbanor, som erbjuder golfspel, mat och dryck och pool. Dessutom har du bara en kort cykeltur ner till havet, antingen till Lökeberg eller Tjuvkils huvud, där du kan njuta av bad, fiske och båtliv.

Tomterna är strategiskt belägna och har en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. De är lätta att bygga på och ger dig möjlighet att skapa en drömboende efter dina personliga önskemål och behov. Oavsett om du vill ha en rymlig villa med pool eller en mindre, praktisk bostad, så finns det gott om utrymme att förverkliga dina visioner.

Både Tjuvkil och dess omgivningar har en rik historia och är idag en populär plats att bo på. Här finns vackra promenadvägar och en genuin atmosfär som få platser kan mäta sig med. Att bo här är att leva livet på dina egna villkor och uppleva det bästa av både stad och landsbygd.

Välkommen att kontakta oss för mer information och en visning av tomterna!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungälv

Kontakta mäklaren

Cliff Wass

HusmanHagberg Kungälv
Mäklare Cliff Wass, HusmanHagberg Kungälv
0303-25 24 64